Stroll in the Park Vest by Drops design 33-26

Stroll in the Park Vest

Drops design 33-26

Maat 12/18 maanden (80/86)

Gebruikte producten voor dit project

#10 IJsblauw

150gr (3 balen van 50gr)

Ga naar de wol

Drops Rondbreinaald

3 mm: Lengte 60 cm
2.5 mm: Lengte 60 cm

Drops naalden zonder knop

Maat 2.5 mm & Maat 3 mm

ga naar de naalden

Een erg leuk project om te doen met een mooi resultaat!
Een vest voor jonge kinderen.
Verschillende maten beschikbaar!

ga naar het patroon

STEKENVERHOUDING:
24 steken in de breedte en 32 naalden in de hoogte in tricotsteek = 10 x 10 cm. Heb hier zelf de Sympfonie #3 & #3.5 ronbreinaalden & Smartstix #3 & #3.5 sokken naalden voor gebruikt om dit resultaat te krijgen.

De naalddikte is slechts een richtlijn. Als u te veel steken heeft op 10 cm, brei dan verder met grotere naalden. Als u te weinig steken heeft op 10 cm, brei dan verder met kleinere naalden.

Dit is een vrij eenvoudig patroon voor iedereen. Het heeft mij ~3 avondjes gekost om het vest te maken. Dit patroon start bij de kraag en gaat vervolgens naar beneden. Het eerste deel was erg leuk om te doen en in een avondje gedaan. Normaal brei ik de armen laatst maar bij dit project heb ik ze direct na het deel van de kraag gedaan. Het deel daaronder was eenvoudig en kost niet veel energie!

De details maken dit vest uniek!

De kraag en de leuke knoopjes maken dit vest af. Op aanvraag heb ik beertjes gebruikt met de maat 6. Misschien dat ik deze accessoires ook eens toe zou moeten voegen aan de webwinkel. Vervolgens was het vest klaar en kon ik het inpakken. Een leuk geschenk!

 

Gebruikte merken

Geef een reactie

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.