Bekijk recente reviews.

ChiaoGoo TWIST Lace vrws. puntenset 13cm 2.75-5.00mm

Oorspronkelijke prijs was: € 170,50.Huidige prijs is: € 153,45.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De TWIST Lace Small verwisselbare rondbreinaaldenset van ChiaoGoo biedt een complete oplossing voor het samenstellen van de ideale rondbreinaald voor jouw breiprojecten. Deze set is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van breiers die werken met fijne steken en gedetailleerde patronen, zoals ajourpatronen, noppen en kabels.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Naaldpunten: De set bevat roestvrijstalen naaldpunten van 13 cm in de volgende naalddiktes: 2.75mm, 3.25mm, 3.50mm, 3.75mm, 4.00mm, 4.50mm en 5.00mm. Deze naaldpunten hebben een scherpe punt, ideaal voor precisiewerk en complexe patronen. De schroefdraadmaat is Small (S), waardoor ze perfect passen bij de bijbehorende kabels en accessoires.
  • Flexibele Kabels: Drie rode kabels zijn inbegrepen, met lengtes van 60cm, 80cm en 100cm (gemeten inclusief breipunten). De kabels zijn bedekt met rood nylon en bestaan uit meerdere staaldraden, wat zorgt voor maximale flexibiliteit en voorkomt kronkels, blijvende knikken of vervormingen.
  • Accessoires:
    • Eindstoppers: Twee eindstoppers voor het afsluiten van de kabels wanneer je ze niet in gebruik hebt.
    • T-sleutels: Twee T-sleutels voor het eenvoudig los- en vastdraaien van de naaldpunten.
    • Connector: Eén connector om kabels met elkaar te verbinden.
    • Stekenmarkeerringen: Voor het markeren van steken en het bijhouden van je voortgang.
    • Naaldenmeter: Een naaldenmeter (naaldenmal) om de grootte van je naaldpunten te controleren.
  • Opbergoplossingen:
    • Naaldenetui: De set wordt geleverd in een naaldenetui met 13 gelabelde vakjes voor naaldpunten (van 2.75mm tot 5.00mm) en een apart opbergvak met rits voor kabels en accessoires. Het etui is gemaakt van zwart-wit gebloemde stof met rode details en heeft drie ritsen voor veilige en georganiseerde opslag.

Compatibiliteit: De TWIST- en SPIN-producten zijn onderling compatibel dankzij dezelfde schroefdraadmaten. De schroefdraadmaten zijn duidelijk gelaserd op de naaldpunten en kabels:

  • S = Small voor naalddiktes 2.75-5.00mm (10 en 13cm).

Opmerking: De MINI-onderdelen zijn niet compatibel met de Small (S) en Large (L) schroefdraadmaten. MINI-naaldpunten vereisen MINI-kabels. MINI-breinaaldpunten van 10 en 13 cm zijn te lang voor MINI-kabels van 5, 13 of 15 cm, maar kunnen verlengd worden met een MINI-kabelconnector. ChiaoGoo biedt ook adapters aan om producten met verschillende schroefdraadmaten te combineren.

Let op: De ChiaoGoo MINI Shorties breinaaldpunten (naalddiktes 1.50-3.25mm) zijn alleen te combineren met MINI-onderdelen en zijn niet compatibel met andere schroefdraadmaten.

De TWIST Lace Small verwisselbare rondbreinaaldenset is ideaal voor breiers die op zoek zijn naar precisie, flexibiliteit en gebruiksgemak in hun breiprojecten. Met deze set heb je alle tools in handen om je mooiste creaties te maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

ChiaoGoo TWIST Lace vrws. puntenset 13cm 2.75-5.00mm

Beschikbaar via nabestelling