Bekijk recente reviews.

Pro Lana Woolly Hugs Paint socks 100g-420m

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,45.

Beschrijving

Ontdek Woolly Hugs’ Paint Socks Garen – Een Spektakel van Creativiteit!

Laat je kunstzinnige kant zien met het prachtige Woolly Hugs Paint Socks Garen, een meesterwerk van kleur en vakmanschap. Met een naaldmaat van 2,5 – 3,0 en een indrukwekkende lengte van 420 meter, biedt elke 100g streng eindeloze mogelijkheden.

Levendige Pracht: Duik in een spectrum van sprankelende tinten gecombineerd met neutrale nuances voor een harmonieuze mix die zowel visueel verbluffend als veelzijdig is.

Zacht en Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardige scheerwol en stabiliserend polyamide voor comfortabele en duurzame sokken die hun vorm behouden.

Elegante Eenvoud: Bereik betoverende resultaten zonder ingewikkelde patronen. Laat de natuurlijke schoonheid van de kleuren het werk doen.

Eindeloze Inspiratie: Experimenteer met texturen en ontwerpen. Of je nu ervaren bent of net begint, dit garen biedt een uitnodigend canvas.

Verrijk je projecten met Woolly Hugs Paint Socks Garen – 100 gram creativiteit, naaldmaat 2,5 – 3,0, 420 meter lang. Laat je verbeelding de vrije loop en creĆ«er een symfonie van kleur en textuur die indruk maakt. Ontdek je creativiteit, steek voor steek.

Diktecategorie

2: Fine

Garentype

Paint socks

Gewicht

100 GR

Kleur

, , , , , ,

Materiaal

Nylon/Polyamide, Wol

Merk

Seizoen

Soort

Sokkengaren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Pro Lana Woolly Hugs Paint socks 100g-420m
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,45. Selecteer opties